• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai obuolių
  • 1.5 lapo tešlos (sluoksniuota)
  • šiek tiek medaus (grikių)
  • 16 žemės riešutų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai obuolių
  • 1.5 lapo tešlos (sluoksniuota)
  • šiek tiek medaus (grikių)
  • 16 žemės riešutų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti, iškočioti. Pasidaryti 6 kvadratinius lapelius. Juos įdėti į popierines keksiukų formeles. Tada jas įstatyti į silikonines arba kitas kitesnes formeles.
  2. Nusilupti obuolius – jie neturi būti didesni už keksiukų formeles, kitaip neįtilps.
    Nuluptus obuolius perpjauti per pusę, išimti viduriuką ir supjaustyti griežinėliais taip, kad jie obuolio puselės forma neiširtų. Jeigu formelių nėra, galima kepti ir paprastose popierinėse formelėse, tik reikia jas viena šalia kitos sudėti, kad neišsiskleistų.
  3. Imti formeles ir ant dugno įdėti medaus ir po 4-6 žemės riešutus. Andegti obuolio pusele – ji turi tilpti į formelę. Jeigu vos vos netelpa, galma kelius griežinėlius nuimti. Obuolio viršų patepti medumi.
  4. Kepti iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje 20 min.
    Skanu ir karšti ir atvėsę.

Autorius: silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų