Sumaišykite miltus, manus, cukrų ir avižinius dribsnius. Įberkite kepimo miltelius ir pilkite pieną. Viską išmaišykite ir palikite 10 min, kad manai išbrinktų. Tešlą iškrėskite į aliejumi išteptą kepimo formą ir kepkite apie 40 min. Tikrinkite ar iškepė mediniu pagaliuku. Niekas neatspės, iš ko pyragas keptas, nes jis bus riešutų skonio. Įdomu tai, kad jam nereikia kiaušinių.
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
1 stiklinė manų kruopų
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1/3 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 stiklinė avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite miltus, manus, cukrų ir avižinius dribsnius. Įberkite kepimo miltelius ir pilkite pieną. Viską išmaišykite ir palikite 10 min, kad manai išbrinktų. Tešlą iškrėskite į aliejumi išteptą kepimo formą ir kepkite apie 40 min. Tikrinkite ar iškepė mediniu pagaliuku. Niekas neatspės, iš ko pyragas keptas, nes jis bus riešutų skonio. Įdomu tai, kad jam nereikia kiaušinių.