REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros sviestą išsukti elektriniu plaktuvu su cukrumi, vis įdedant po vieną, kambario temperatūros, kiaušinį. Plakti, kol sviestas bus purus ir gražus kaip kremas. Jei kiaušiniai bus šalti, tešla nesusiplaks į vientisą masę.
- Miltus persijoti su kepimo milteliais. Į sviesto masę berti miltus (ir maltus migdolus, jei naudojame), sumaišyti šaukštu. Tešla bus gana kietoka, neminkoma, bet nuo šaukšto lengvai nebėgs ir net nedribs, jei stipriai nepakratysite. Pagardinti cinamonu. Formą patepti sviestu, sudėti tešlą, išlyginti paviršių, suberti ir išlyginti uogas. Uogas šiek tiek įspausti į tešlą ir apibarstyti migdolų drožlėmis.
- Kepti apie 40 minučių, iki 180° C įkaitintojė orkaitėje. Skanaus!
REKLAMA