1 arbatinis šaukštelis sodos (arba kepimo milteliai)
500 gramų varškės
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpinti, įmušti 1 kiaušinį, išsukti su kakava bei 0,5 stiklinės cukraus, sudėti miltus, išminkyti ir 1 valandai padėti į šaldytuvą. Įdarui varškę gerai išsukti su 2 kiaušiniais ir šiek tiek cukraus. Į skardą, išteptą riebalais, rupia trintuve sutarkuoti puse rudos tešlos, sudėti varškės įdarą ir užtarkuoti likusią tešlą. Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min. Skanaus.
Autorius: Beta
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus (+ truputį varškės įdarui)
2 valgomieji šaukštai kakavos
3 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos (arba kepimo milteliai)
500 gramų varškės
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpinti, įmušti 1 kiaušinį, išsukti su kakava bei 0,5 stiklinės cukraus, sudėti miltus, išminkyti ir 1 valandai padėti į šaldytuvą. Įdarui varškę gerai išsukti su 2 kiaušiniais ir šiek tiek cukraus. Į skardą, išteptą riebalais, rupia trintuve sutarkuoti puse rudos tešlos, sudėti varškės įdarą ir užtarkuoti likusią tešlą. Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min. Skanaus.