• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek cukraus (trupiniams)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 120 gramų kvietinių miltų (trupiniams)
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 10 valgomųjų šaukštų aliejaus
  • 100 gramų sviesto (trupiniams)
  • 11 gramų kepimo miltelių
  • 4 valgomieji šaukštai uogienės (slyvų)
  • šiek tiek vaisių (konservuoti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek cukraus (trupiniams)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 120 gramų kvietinių miltų (trupiniams)
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 10 valgomųjų šaukštų aliejaus
  • 100 gramų sviesto (trupiniams)
  • 11 gramų kepimo miltelių
  • 4 valgomieji šaukštai uogienės (slyvų)
  • šiek tiek vaisių (konservuoti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakite kiaušinius su pienu, cukrumi ir vanile. Įmaišykite aliejų.
    Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir taip pat įmaišykite į tešlą.
    Tešlą supilkite į kepimo formą, viršų aptepkite uogiene ir pridėkite mėgiamų vaisių ar uogų gabaliukų.
    Miltus sumaišykite su cukrumi ir sudėkite šalto sviesto gabaliukus. Trinkite tarp pirštų - gausite trupinius. Šiais trupiniais apibarstykite pyrago viršų.
    Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą.

Autorius: Arina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų