• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai aguonų
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 100 gramų cukraus
  • 450 gramų slyvų (geltonos, konservuotos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • 150 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai romo (tamsus)
  • 25 gramai mielių (šviežios)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai aguonų
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 100 gramų cukraus
  • 450 gramų slyvų (geltonos, konservuotos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • 150 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai romo (tamsus)
  • 25 gramai mielių (šviežios)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiltame piene ištirpinkite mieles.
    Kiaušinius išplakite su cukrumi ir ištirpintu sviestu.
    Kiaušinių mišinį sumaišykite su pienu.
    Įmaišykite sodą ir miltus.
    Tešlą supilkite į kepimo formą ir palikite 1 val., kad pakiltų.
    Aguonas sumaišykite su romu.
    Ant tešlos sudėkite slyvas, šiek tiek paspauskite į tešlą ir pridėkite aguonų mišinio.
    Kepkite apie 1 valandą 180° C orkaitėje.
    Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų