Įdarui: 200 g apelsinų džemo; 400 g varškės; 3-2 šaukštai cukraus; 1 kiaušinis;
Suminkome tešlą, padaliname į dvi dalis ir pašaldome. Į blėtą tarkuojame vieną dalį tešlos ir dedame į įkaitintą orkaitę 10 min. Išimame, tepame apelsinų džemą ir ant džemo dedame varškę gerai ištrintą su cukrumi ir kiaušiniu, užtarkuojame kitą dalį tešlos. Kepame apie 40 min. Skanaus.
Autorius: Oksana
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus
5 vienetai kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui: 200 g apelsinų džemo; 400 g varškės; 3-2 šaukštai cukraus; 1 kiaušinis;
Suminkome tešlą, padaliname į dvi dalis ir pašaldome. Į blėtą tarkuojame vieną dalį tešlos ir dedame į įkaitintą orkaitę 10 min. Išimame, tepame apelsinų džemą ir ant džemo dedame varškę gerai ištrintą su cukrumi ir kiaušiniu, užtarkuojame kitą dalį tešlos. Kepame apie 40 min. Skanaus.