• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų margarino
  • 150 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų grietinės
  • 3 valgomieji šaukštai pieno
  • 300 gramų miltai
  • 10 gramų kepimo miltelių
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • Varškės kukuliams:
  • 200 gramų varškės sūrio
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 6 valgomieji šaukštai kokosų (drožlės)
  • Kremui:
  • 2 stiklinės pieno
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 150 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų margarino
  • 150 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų grietinės
  • 3 valgomieji šaukštai pieno
  • 300 gramų miltai
  • 10 gramų kepimo miltelių
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • Varškės kukuliams:
  • 200 gramų varškės sūrio
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 6 valgomieji šaukštai kokosų (drožlės)
  • Kremui:
  • 2 stiklinės pieno
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 150 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai ištrinkite varškę, cukrų, kiaušinio trynį ir kokoso drožles. Iš gautos masės suvoliokite graikinio dydžio kukulius.Kukulius pusvalandžiui kiškit į šaldymo kamerą.
  2. Margariną ištrinkite su cukrumi.Ten pat dėkite kiaušinius bei likusį baltymą bei gerai išplakit. Supilkite pieną, dėkit grietinę, berkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais bei gerai išmaišyt.
  3. Į aliejumi pateptą kepimo formą dėkit dalį tešlos. Į likusia tešlą dalį suberkite kakavos miltelius. Rudąją tešlą dėkit ant baltosios viršaus. Į tešlą įspauskit varškės kukulius. Kept 40 min. 180°C temp.
  4. Kremui. Išplakti kiaušinį su vaniliniu cukrumi ir cukrumi, suberti miltus, pieną ir dėkite puodą ant ugnies. Nuolat maišydami, virkit, kol kremas sutirštės. Ant iškepusio pyrago ir atvėsusio pilkit kremą ir pabarstyti kakavos milteliais.

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų