• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • 150 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė džiūvesėlių (malti)
  • 200 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 200 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės sūrių lazdelių.
    Iš grietinės, majonezo bei miltų suminkome elastingą tešlą.
    Svogūną bei česnaką susmulkiname ir sumaišome su kiaulienos bei jautienos faršu.
    Pagardiname faršą druska bei pipirais.
    Tešlą iškočiojame ir išspaudžiame apvalius blynelius.
    Ant kiekvieno blynelio dedame po sūrią lazdelę bei šaukštą faršo.
    Tešlos kraštelius gerai apspaudžiame, gautą „cepelinuką“ perpjauname pusiau ir apvoliojame plaktuose kiaušiniuose bei džiūvėsėliuose.
    Įkaitiname keptuvėje aliejų ir gražiai apkepiname.
    Paruoštas „putpelių kojeles“ sudedame į lėkštę, papuošiame ir patiekiame, kaip karštą patiekalą arba, kaip šaltą užkandį.
    Skanaus.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • 150 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 350 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė džiūvesėlių (malti)
  • 200 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 200 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės sūrių lazdelių.
    Iš grietinės, majonezo bei miltų suminkome elastingą tešlą.
    Svogūną bei česnaką susmulkiname ir sumaišome su kiaulienos bei jautienos faršu.
    Pagardiname faršą druska bei pipirais.
    Tešlą iškočiojame ir išspaudžiame apvalius blynelius.
    Ant kiekvieno blynelio dedame po sūrią lazdelę bei šaukštą faršo.
    Tešlos kraštelius gerai apspaudžiame, gautą „cepelinuką“ perpjauname pusiau ir apvoliojame plaktuose kiaušiniuose bei džiūvėsėliuose.
    Įkaitiname keptuvėje aliejų ir gražiai apkepiname.
    Paruoštas „putpelių kojeles“ sudedame į lėkštę, papuošiame ir patiekiame, kaip karštą patiekalą arba, kaip šaltą užkandį.
    Skanaus.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų