INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 30 mililitrų apelsinų sulčių
- 1 arbatinis šaukštelis sirupo (vanilinis)
- šiek tiek ledukų
- 50 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į plakiklį sudedame ledukus, supilame sirupą, sultis ir suberiame cukrų. Plakame apie 20 sekundžių. Po to supilame į taurę su putojančiu vynu.
Autorius: Vainora
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 30 mililitrų apelsinų sulčių
- 1 arbatinis šaukštelis sirupo (vanilinis)
- šiek tiek ledukų
- 50 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į plakiklį sudedame ledukus, supilame sirupą, sultis ir suberiame cukrų. Plakame apie 20 sekundžių. Po to supilame į taurę su putojančiu vynu.
Autorius: Vainora
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI