Sodą nugesinkite su grietine. Iš visų nurodytų ingredientų užminkykite tešlą. Dėkite miltų, kol galėsite tešlą iškočioti. Gautą tešlą storiau iškočiokite ir su puodeliu išpauskite apvalius blynelius. Blynelius apkepkite keptuveje su aliejumi. Puikiai tinka su grietine, bei įvairiais padažais ar uogienėmis! Skanaus!
Autorius: Justina
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
3 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų (minkymui)
šiek tiek sodos
500 gramų varškės (naminė)
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sodą nugesinkite su grietine. Iš visų nurodytų ingredientų užminkykite tešlą. Dėkite miltų, kol galėsite tešlą iškočioti. Gautą tešlą storiau iškočiokite ir su puodeliu išpauskite apvalius blynelius. Blynelius apkepkite keptuveje su aliejumi. Puikiai tinka su grietine, bei įvairiais padažais ar uogienėmis! Skanaus!