Užverdames sultinį (galima naudoti tiesiog pasūdytą vandenį), suberiame pupeles ir kubeliais supjaustytą svogūną. Paverdame 20-30 min. Suberiame išmirkytus lęšius. Bulves ir morkas nuskutame, nuplauname, supjaustome kubeliais ir suberiame į sriubą. Baigdami virti paskaniname sriubos prieskoniais.
Autorius: RM
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
1 stiklinė lešių
3 vienetai morkų
1.5 stiklinės pupelių (ar pupos)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
2 litrai sultinio (jautienos)
šiek tiek prieskonių (sriubos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užverdames sultinį (galima naudoti tiesiog pasūdytą vandenį), suberiame pupeles ir kubeliais supjaustytą svogūną. Paverdame 20-30 min. Suberiame išmirkytus lęšius. Bulves ir morkas nuskutame, nuplauname, supjaustome kubeliais ir suberiame į sriubą. Baigdami virti paskaniname sriubos prieskoniais.