• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų pupelių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 20 gramų sviesto
  • 1 stiklinė sultinio
  • 400 gramų sparaginių pupelių (ankštys)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirai išvirti šparaginių pupelių ankštis ir paprastas pupeles, pakepti jas svieste, permaišyti.

    Kitoje keptuvėje šaukštelį sviesto pakepinti su miltais, po truputį supilti sultinį, gerai permaišyti, pakaitinti apie 10-15 minučių, kol truputėlį sutirštės.
    Pupeles užpilti gautu padažu, išmaišyti ir pakaitinti iki užvirimo.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų