• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bazilikų (lapai)
  • 80 mililitrų greipfruktų (sultys)
  • 200 gramų vyniuogių
  • 100 gramų degtinės
  • 3 stiklinės ledukų (grūsti)
  • 1 litras putojančio vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baziliko lapelius sutrinkite ir sudėkite į didelį ąsotį.
    Supilkite grūstus ledukus, degtinę, greipfrutų ir citrinų sultis, putojantį vyną.
    Sudėkite vynuoges.
    Į sveikatą :)

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bazilikų (lapai)
  • 80 mililitrų greipfruktų (sultys)
  • 200 gramų vyniuogių
  • 100 gramų degtinės
  • 3 stiklinės ledukų (grūsti)
  • 1 litras putojančio vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baziliko lapelius sutrinkite ir sudėkite į didelį ąsotį.
    Supilkite grūstus ledukus, degtinę, greipfrutų ir citrinų sultis, putojantį vyną.
    Sudėkite vynuoges.
    Į sveikatą :)

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų