• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų pomidorų padažo
  • 50 gramų aliejaus
  • 70 gramų sviesto
  • 1 kilogramas aguročių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalykite aguročius supjaustykite juos kubeliais, pasūdykite, apvoliokite miltais ir kepkite sviesto ir aliejaus mišinyje, kol iš abiejų pusių apkeps rusva plutele. Tada įberkite smulkiai kapoto česnako, įpilkite 1-2 valgomuosius šaukštus pomidorų tyrės, pagardinkite petražolių lapeliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų