Ilgą prancūzišką batoną supjaustome maždaug 2 cm storio riekutėmis. Išdėliojame jas ant skardos, užtepame mišiniu iš tarkuoto sūrio, kiaušinių trynių, sviesto, pomidorų padažo ir Jūsų mėgiamų prieskonių (rekomenduoju aštresnius). Šauname į karštą orkaitę, kepame apie 10-15 min., kol išsilydys sūrio ir kitų produktų mišinys. Skanaus! ;)
Autorius: Elada
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
1 vienetas batono (ilgas prancūziškas)
5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
150 gramų pieno
5 arbatiniai šaukšteliai sviesto
šiek tiek prieskonių (Jūsų mėgiami)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ilgą prancūzišką batoną supjaustome maždaug 2 cm storio riekutėmis. Išdėliojame jas ant skardos, užtepame mišiniu iš tarkuoto sūrio, kiaušinių trynių, sviesto, pomidorų padažo ir Jūsų mėgiamų prieskonių (rekomenduoju aštresnius). Šauname į karštą orkaitę, kepame apie 10-15 min., kol išsilydys sūrio ir kitų produktų mišinys. Skanaus! ;)