• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 500 gramų varškės
  • 200 gramų sviesto
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kietą sviestą sutarkuojame, suminkome su 0,5 stiklinės cukraus ir miltais. Gaunasi tokia biri masė iš miltų ir juose išsivoliojusių sviesto gabaliukų.
    Imam kitą dubenį ir jame įdarui suminkome varškę, likusį cukrų ir kiaušinius (neišsigąskite - masė bus gan skysta).
    Kepimo indą patepame sviestu, sudedame pusę tešlos, išlyginame, ant jos užpilame varškę, o ant viršaus plonais lopinėliais vėl dedame tešlą.
    Viršų galima pabarstyti trupučiu vanilinio cukraus.
    Kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45min.
    Ataušusį pyragą supjaustome ir valgome su pienu.
    Išvaizda nėra pasakiška, bet skonis nerealus!
    Skanaus!

Autorius: Kamilė.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 500 gramų varškės
  • 200 gramų sviesto
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kietą sviestą sutarkuojame, suminkome su 0,5 stiklinės cukraus ir miltais. Gaunasi tokia biri masė iš miltų ir juose išsivoliojusių sviesto gabaliukų.
    Imam kitą dubenį ir jame įdarui suminkome varškę, likusį cukrų ir kiaušinius (neišsigąskite - masė bus gan skysta).
    Kepimo indą patepame sviestu, sudedame pusę tešlos, išlyginame, ant jos užpilame varškę, o ant viršaus plonais lopinėliais vėl dedame tešlą.
    Viršų galima pabarstyti trupučiu vanilinio cukraus.
    Kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45min.
    Ataušusį pyragą supjaustome ir valgome su pienu.
    Išvaizda nėra pasakiška, bet skonis nerealus!
    Skanaus!

Autorius: Kamilė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų