• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai acto (balto vyno)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo (prancūziškos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai acto (balto vyno)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo (prancūziškos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Balto vyno actą, druską, pipirus sudėkite į dubenį ir maišykite, kol ištirps druska.
  2. Įdėkite prancūziškų garstyčių ir įmaišykite aliejaus, kad masė taptų vienalytė.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų