Bulvę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir įmesti į verdantį vandenį. Po 10 min. įdėti vermišelius ir įberti druskos. Svogūną ir pomidorą supjaustyti kubeliais, morką - šiaudeliais, sudėti daržoves į keptuvę su sviestu. Patroškinti 10 min. Paruoštą troškinį sudėti į sriubą, užvirinti. Prieš valgant pagardinti sriubą žalumynais.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
1 vienetas bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
0.5 vieneto morkų
1 vienetas pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
1 valgomasis šaukštas makaronų (vermišeliai)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir įmesti į verdantį vandenį. Po 10 min. įdėti vermišelius ir įberti druskos. Svogūną ir pomidorą supjaustyti kubeliais, morką - šiaudeliais, sudėti daržoves į keptuvę su sviestu. Patroškinti 10 min. Paruoštą troškinį sudėti į sriubą, užvirinti. Prieš valgant pagardinti sriubą žalumynais.