INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto greipfruktų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 0.5 vieneto svogūnų (šaloto)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis sirupo (Klevų)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorą supjaustyti riekelėmis, greipfrutą nedideliais kubeliais, svogūną smulkiai supjaustyti. Sumaišyti padažą ir užpilti.
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto greipfruktų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 0.5 vieneto svogūnų (šaloto)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis sirupo (Klevų)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorą supjaustyti riekelėmis, greipfrutą nedideliais kubeliais, svogūną smulkiai supjaustyti. Sumaišyti padažą ir užpilti.
Autorius: Laura
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI