500 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek raudonėlių (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gilioje troškintuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname jame iki auksinės spalvos riekutėmis supjaustytus česnakus. Tuomet sudedame sugrūstus pomidorus be odelių ir maišant troškiname apie 6 min. Tuomet sudedame sugrūstus paprikos dribsnius, raudonėlį, druską bei pipirus ir išmaišius paliekame užvirti. Užvirus uždengiame, sumažiname ugnį ir pakaitiname apie 20-30 min., kol pasta sutirštės. Skanaus.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
4 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
šiek tiek paprikų (raudonoji, dribsniai)
500 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek raudonėlių (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gilioje troškintuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname jame iki auksinės spalvos riekutėmis supjaustytus česnakus. Tuomet sudedame sugrūstus pomidorus be odelių ir maišant troškiname apie 6 min. Tuomet sudedame sugrūstus paprikos dribsnius, raudonėlį, druską bei pipirus ir išmaišius paliekame užvirti. Užvirus uždengiame, sumažiname ugnį ir pakaitiname apie 20-30 min., kol pasta sutirštės. Skanaus.