• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai pomidorų pastos
  • 4 vienetai paprikų (raudona)
  • 5 vienetai svogūnų (dideli)
  • 1 galva česnakų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 5 valgomieji šaukštai druskos
  • 150 mililitrų acto (9 procentų)
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai (malti, juodi)
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (malta)
  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų ((naudojau džiovintą))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai pomidorų pastos
  • 4 vienetai paprikų (raudona)
  • 5 vienetai svogūnų (dideli)
  • 1 galva česnakų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 5 valgomieji šaukštai druskos
  • 150 mililitrų acto (9 procentų)
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai (malti, juodi)
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendrų (malta)
  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų ((naudojau džiovintą))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus užplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Papriką, svogūnus taip pat supjaustyti gabaliukais. Sudėti daržoves į puodą, suberti cukrų, druską, prieskonius. Virti apie 1 val. - kol išgaruos dalis skysčio ir masė ims tirštėti (pamaišyti kad nesviltų). Baigiant virti, sudėti susmulkintą česnaką ir supilti actą. Viską sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės ir dar truputį pakaitinti. Išpilstyti į stiklainius ir sandariai užsukti.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų