Salotinė ištrinama česnaku. Agurkai supjaustomi plonais griežinėliais, pomidorai skiltelėmis ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais. Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu. Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai. Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais. Skanaus.
Autorius: Arina
INGREDIENTAI:
500 gramų agurkų
1 vienetas česnakų (skiltelė)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti)
500 gramų pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
1 valgomasis šaukštas acto
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Salotinė ištrinama česnaku. Agurkai supjaustomi plonais griežinėliais, pomidorai skiltelėmis ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais. Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu. Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai. Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais. Skanaus.