• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų agurkų
  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti)
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Salotinė ištrinama česnaku.
    Agurkai supjaustomi plonais griežinėliais, pomidorai skiltelėmis ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais.
    Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu.
    Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai.
    Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais.
    Skanaus.

Autorius: Arina

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų agurkų
  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti)
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Salotinė ištrinama česnaku.
    Agurkai supjaustomi plonais griežinėliais, pomidorai skiltelėmis ir pasluoksniui sudedami į dubenį, kiekvieną sluoksnį apibarstant smulkiai supjaustytais svogūnais.
    Daržovės nemaišomos, o tik apipilamos iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu.
    Beje, kiekvienas sluoksnis apipilamas atskirai.
    Salotų viršus apibarstomas tarkuotais krienais.
    Skanaus.

Autorius: Arina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų