Pomidorus, svogūnus, morkas, obuolius, papriką ir čili pipirus supjaustyti stambiai. Tada daržoves susmulkinti mikseryje. Gautą masę sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies 1-1,5 val. Česnakus smulkiai supjaustyti ir sudėti likus 5 min. iki virimo pabaigos. Druską berti į gatavą masę po truputį, vis paragaujant. Garnyrą galima uždaryti hermetiškai, o galima laikyti šiaip, šaldytuve.
Pomidorus, svogūnus, morkas, obuolius, papriką ir čili pipirus supjaustyti stambiai. Tada daržoves susmulkinti mikseryje. Gautą masę sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies 1-1,5 val. Česnakus smulkiai supjaustyti ir sudėti likus 5 min. iki virimo pabaigos. Druską berti į gatavą masę po truputį, vis paragaujant. Garnyrą galima uždaryti hermetiškai, o galima laikyti šiaip, šaldytuve.