Papriką, svogūnus, morką supjaustyti. Apkepinti šiais daržoves saulėgrąžų aliejuje apie 5 min. Tada sudėti krevetes ir dar patroškinti apie 2 min. Nuplautus ryžius suberti į daržovių - krevečių troškinį, užpilti 1 stikline vandens, pasūdyti, sudėti prieskonius, keptuvę uždengti ir troškinti, kol ryžiai bus gatavi.
Autorius: Oksana
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
1 vienetas paprikų
100 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
1 sauja krevečių be kevalo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papriką, svogūnus, morką supjaustyti. Apkepinti šiais daržoves saulėgrąžų aliejuje apie 5 min. Tada sudėti krevetes ir dar patroškinti apie 2 min. Nuplautus ryžius suberti į daržovių - krevečių troškinį, užpilti 1 stikline vandens, pasūdyti, sudėti prieskonius, keptuvę uždengti ir troškinti, kol ryžiai bus gatavi.