REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi.
- Sausainius po vieną vis pamerkti į pieną ir dėti ant popieriaus formuojant pagrindą.
- Grietinėlę trumpai paplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sumaišyti su varške, 200 gramų sutirštinto pieno, pusės citrinos sultimis, išmaišyti.
- Iš visos mažos skardinės konservuotų persikų išpilti sirupą. Jame paruošti želė. Didesnę jos dalį supilti į varškės masę ir išmaišyti. Dalį šios masės supilti ant sausainių, palikti sustingti.
- Žalios spalvos bananų sultis suplakti mikseriu su visais persikais (puselėmis iš mažos skardinės), 200 mililitrų sutirštinto pieno, pusės citrinos sultimis ir likusia želatina.
- Pilti dalį ant baltos masės. Ir taip vis sluoksniuoti, kol baigsis produktai. Juos iš anksto reikėtų apgalvotai pasiskirstyti.
- Padėti pyragą šaltai.
- Puošti saldainiais ir kiviais, užlieti želė cukrumi, paruošta pagal instrukciją, ir atšaldyti.
REKLAMA