• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 pakeliai šokoladinių sausainių (Selga)
  • 200 mililitrų pieno
  • 250 mililitrų varškės (trinta)
  • 500 mililitrų grietinėlės
  • 400 gramų kondensuoto pieno
  • 200 gramų konservuotų persikų
  • 400 gramų bananų sulčių (Tymbar)
  • 1 vienetas citrinų
  • 6 valgomieji šaukštai želatinos
  • 2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 200 gramų saldainių
  • 150 gramų džiovintų kivių
  • 4 valgomieji šaukštai želė cukraus „multi“

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 pakeliai šokoladinių sausainių (Selga)
  • 200 mililitrų pieno
  • 250 mililitrų varškės (trinta)
  • 500 mililitrų grietinėlės
  • 400 gramų kondensuoto pieno
  • 200 gramų konservuotų persikų
  • 400 gramų bananų sulčių (Tymbar)
  • 1 vienetas citrinų
  • 6 valgomieji šaukštai želatinos
  • 2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 200 gramų saldainių
  • 150 gramų džiovintų kivių
  • 4 valgomieji šaukštai želė cukraus „multi“

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi.
  2. Sausainius po vieną vis pamerkti į pieną ir dėti ant popieriaus formuojant pagrindą.
  3. Grietinėlę trumpai paplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sumaišyti su varške, 200 gramų sutirštinto pieno, pusės citrinos sultimis, išmaišyti.
  4. Iš visos mažos skardinės konservuotų persikų išpilti sirupą. Jame paruošti želė. Didesnę jos dalį supilti į varškės masę ir išmaišyti. Dalį šios masės supilti ant sausainių, palikti sustingti.
  5. Žalios spalvos bananų sultis suplakti mikseriu su visais persikais (puselėmis iš mažos skardinės), 200 mililitrų sutirštinto pieno, pusės citrinos sultimis ir likusia želatina.
  6. Pilti dalį ant baltos masės. Ir taip vis sluoksniuoti, kol baigsis produktai. Juos iš anksto reikėtų apgalvotai pasiskirstyti.
  7. Padėti pyragą šaltai.
  8. Puošti saldainiais ir kiviais, užlieti želė cukrumi, paruošta pagal instrukciją, ir atšaldyti.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų