Vandenį, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti puodą nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir išmaišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras baltų apnašų sluoksnis. Puodą nukelti nuo vyryklės, šiek tiek ataušinti ir po truputį supilti išplaktus kiaušinius. Tešlą ataušinti ir įdėti kepimo miltelius. Tešlą dėti į konditerinį švirkštą ir suformuoti nedidelius tešlos kleckiukus ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti 220-240 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 min. Per pirmąsias 15-20 min. neatidaryti orkaitės durelių, kad tešla nusukristų. Iškepusius pyragėlius dėti į lėkštę ir barstyti cukraus pudra. Skanaus.
Vandenį, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti puodą nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir išmaišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras baltų apnašų sluoksnis. Puodą nukelti nuo vyryklės, šiek tiek ataušinti ir po truputį supilti išplaktus kiaušinius. Tešlą ataušinti ir įdėti kepimo miltelius. Tešlą dėti į konditerinį švirkštą ir suformuoti nedidelius tešlos kleckiukus ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti 220-240 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 min. Per pirmąsias 15-20 min. neatidaryti orkaitės durelių, kad tešla nusukristų. Iškepusius pyragėlius dėti į lėkštę ir barstyti cukraus pudra. Skanaus.