Obuolius nulupau ir smulkiai sutarkavau į tyrę. Gautą obuolių tyrę sumaišiau su aliejumi, garstyčiomis, citrinų sultimis ir viską paskaninau cukrumi bei druska. Cukraus ir druskos santykį pasirinkite pagal savo skonį (t. y. kokio padažo labiau norite - saldesnio ar sūresni). Šis padažas puikiai tinka pikantiškiems mėsos patiekalams. Skanaus!
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
3 vienetai obuolių (rūgštūs)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupau ir smulkiai sutarkavau į tyrę. Gautą obuolių tyrę sumaišiau su aliejumi, garstyčiomis, citrinų sultimis ir viską paskaninau cukrumi bei druska. Cukraus ir druskos santykį pasirinkite pagal savo skonį (t. y. kokio padažo labiau norite - saldesnio ar sūresni). Šis padažas puikiai tinka pikantiškiems mėsos patiekalams. Skanaus!