• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek muskato (maltas)
  • 100 gramų pistacijų (gliaudytos)
  • 80 gramų spanguolių (džiovintos)
  • 1 vienetas kiaušinių (baltymai)
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas bandelių
  • 1 kilogramas kalakutienos krūtinėlių
  • 150 gramų sūris (gorgonzola)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek muskato (maltas)
  • 100 gramų pistacijų (gliaudytos)
  • 80 gramų spanguolių (džiovintos)
  • 1 vienetas kiaušinių (baltymai)
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas bandelių
  • 1 kilogramas kalakutienos krūtinėlių
  • 150 gramų sūris (gorgonzola)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutieną sumalkite kartu su piene išmirkusia bandele.
    Į malta kalakutieną sudėkite kiaušinio baltymą, pistacijas, gabaliukais pasmulkintą gorgonzolos sūrį, spanguoles, muskatą, druską, pipirus ir viską gerai išmaišykite.
    Gautą masę sudėkite į folija išklotą kepimo formą ir uždenkite folija.
    Kepkite apie 1 val. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškepus, palikite atvėsti neišėmę iš formos.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų