Krūtinėlę supjaustome plonomis juostelėmis, svogūną - pusžiedžiais, agurkėlius - juostelėmis, pievagrybius - griežinėliais, sūrį - sutarkuojame. Dedame vištieną į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus, pakepinam iš visų pusių. Tada dedame pievagrybius, pagardiname Provanso žolelių mišiniu, druska, pipirais ir malta paprika bei pašlakstome Vorčesterio padažu ir patroškiname. Ant tortilijos pilame mėgstamo padažo (aš naudojau baltą majonezinį krienų), dedame vištienos su pievagrybiais, agurkėlių, svogūnų ir fermentinio tarkuoto sūrio. Tada vieną tortilijos kraštelį užlenkiame, patepame majonezu, kad priliptų kitas kraštas. Tortilijas skrudinau konvekcinėje krosnelėje 6-7 min. Galite naudotis orkaite, principas toks kaip kepant karšus sumuštinius. Skanaus :)
Krūtinėlę supjaustome plonomis juostelėmis, svogūną - pusžiedžiais, agurkėlius - juostelėmis, pievagrybius - griežinėliais, sūrį - sutarkuojame. Dedame vištieną į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus, pakepinam iš visų pusių. Tada dedame pievagrybius, pagardiname Provanso žolelių mišiniu, druska, pipirais ir malta paprika bei pašlakstome Vorčesterio padažu ir patroškiname. Ant tortilijos pilame mėgstamo padažo (aš naudojau baltą majonezinį krienų), dedame vištienos su pievagrybiais, agurkėlių, svogūnų ir fermentinio tarkuoto sūrio. Tada vieną tortilijos kraštelį užlenkiame, patepame majonezu, kad priliptų kitas kraštas. Tortilijas skrudinau konvekcinėje krosnelėje 6-7 min. Galite naudotis orkaite, principas toks kaip kepant karšus sumuštinius. Skanaus :)