• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų bulvių (virtos)
  • 200 gramų morkų (virtos)
  • 200 gramų burokėlių (virti)
  • 100 gramų agurkų (marinuoti)
  • 150 gramų lašišų (karšto rūkymo)
  • 50 gramų lašišų (šalto rūkymo)
  • 1 galva svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 lapas tešlos (sluoknsniuota bemielė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 3 valgomieji šaukštai žirnių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų bulvių (virtos)
  • 200 gramų morkų (virtos)
  • 200 gramų burokėlių (virti)
  • 100 gramų agurkų (marinuoti)
  • 150 gramų lašišų (karšto rūkymo)
  • 50 gramų lašišų (šalto rūkymo)
  • 1 galva svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 lapas tešlos (sluoknsniuota bemielė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 3 valgomieji šaukštai žirnių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daržoves supjaustyti nedideliais kubeliais.
  2. Karštai rūkytą lašišą susmulkinti.
  3. Viską sumaišyti,įdėti majonezą, druską, pipirus,dalį žirnelių
  4. Šaltai rūkytą lašišą supjaustyti juostelėm,papuošti mišrainę.
  5. Iš šaldytos tešlos išsikepti krepšelius (kaip nurodyta ant įpokavimo).
  6. Mišrainę patiekti krepšeliuose, papuošti lašišos juostelėmis, žirneliais.

    Skanaus !

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų