Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakti . Sviestą - ištirpinti ir supilti pieną. Viską išmaišyti. Į gautą masę suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Masę supilti į formą išteptą sviestu. Įspausti į tešlą obuolių griežinėlius ir užbarstyti cukrum ir cinamonu. Kepti 180 laipsnių įkaitintoj orkaitėj maždaug 40 min.
Autorius: Agni
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
3 vienetai obuolių (pjaustyti)
2 vienetai kiaušinių
350 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų pieno
75 gramai sviesto
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakti . Sviestą - ištirpinti ir supilti pieną. Viską išmaišyti. Į gautą masę suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Masę supilti į formą išteptą sviestu. Įspausti į tešlą obuolių griežinėlius ir užbarstyti cukrum ir cinamonu. Kepti 180 laipsnių įkaitintoj orkaitėj maždaug 40 min.