Ištirpiname sviestą. Pakepiname smulkiai sukapotą svogūną 2-3 minutes. Po to sudedame smulkintus pievagrybius, prieskonius ir kepiname dar 2-3 minutes. Po to supilame grietinėlę ir kaitiname, kol pradeda virti. Nukeliame nuo ugnies ir įmaišome smulkintas petražoles arba bazilikus. Skanaus!
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių (ar bazilikai)
1 vienetas svogūnų
250 gramų pievagrybių
100 mililitrų grietinėlės (15%)
šiek tiek druskos
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpiname sviestą. Pakepiname smulkiai sukapotą svogūną 2-3 minutes. Po to sudedame smulkintus pievagrybius, prieskonius ir kepiname dar 2-3 minutes. Po to supilame grietinėlę ir kaitiname, kol pradeda virti. Nukeliame nuo ugnies ir įmaišome smulkintas petražoles arba bazilikus. Skanaus!