1 vienetas sultinio (kubeliai baravykų ir jautienos po)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdėti į puodą sviestą, suberti svogūnus ir pakepinti. Po to sudėti grybus. Vėl pakepinti. Supilti grietinėlę, įdėti sultinio kubelių ir pavirti 5 min. Po to supilti vandenį ir viską išvirti. Galų gale viską sutrinti. Skanaus
Autorius: Sigita
INGREDIENTAI:
2 vienetai svogūnų
1 sauja baravykų (švieži ar džiovinti)
700 gramų pievagrybių
1 litras vandens
100 mililitrų grietinėlės
20 gramų sviesto
1 vienetas sultinio (kubeliai baravykų ir jautienos po)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdėti į puodą sviestą, suberti svogūnus ir pakepinti. Po to sudėti grybus. Vėl pakepinti. Supilti grietinėlę, įdėti sultinio kubelių ir pavirti 5 min. Po to supilti vandenį ir viską išvirti. Galų gale viską sutrinti. Skanaus