Sumaišykite cukrų, ištirpintą sviestą, kondensuotą pieną, vandenį ir grietinėlę. Sudėkite riešutus. Nuolat maišant suberkite pieno miltelius. Gautą masę sudėkite į kepimo popieriumi išklotą seklią formą ir padėkite keletai valandų į šaldytuvą. Atšaldžius apibarstykite kokoso drožlėmis arba pabarstukais. Skanaus.
Autorius: Julija
INGREDIENTAI:
120 gramų cukraus
450 gramų pieno (milteliai)
100 mililitrų vandens
30 mililitrų grietinėlės
100 gramų sviesto
šiek tiek kokosų (drožlės)
50 gramų riešutų (Jūsų mėgstami)
100 mililitrų kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite cukrų, ištirpintą sviestą, kondensuotą pieną, vandenį ir grietinėlę. Sudėkite riešutus. Nuolat maišant suberkite pieno miltelius. Gautą masę sudėkite į kepimo popieriumi išklotą seklią formą ir padėkite keletai valandų į šaldytuvą. Atšaldžius apibarstykite kokoso drožlėmis arba pabarstukais. Skanaus.