• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 350 gramų dešros (daktariška)
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • 1 sauja sūris
  • šiek tiek bazilikų
  • 500 gramų miltai
  • 5 gramai mielių (sausos)
  • 300 mililitrų vandens
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos (pagal poreikį)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 350 gramų dešros (daktariška)
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • 1 sauja sūris
  • šiek tiek bazilikų
  • 500 gramų miltai
  • 5 gramai mielių (sausos)
  • 300 mililitrų vandens
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos (pagal poreikį)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešra supjaustoma šiaudeliais, o jie – mažais gabaliukais.
  2. Picą aptepti aliejumi ir pomidorų padažu. Sudėti supjaustytą dešrą, ant kraštų sudėti supjaustytus pomidorus, o į viduriuką sudėti maždaug degtukų dėžutės dydžio kubeliais supjaustytą olandišką sūrį.
  3. Viską apibarstyti tarkuotu „Džiugo“ sūriu. Įkaitintoje iki 180°C temp. orkaitėje kepti 20-25 min. Papuošti baziliko lapeliu. Skanaus.
  4. Picos pagrindą gaminti iš miltų, mielių, vandens, druskos, įpilti aliejaus. Išminkius palikti pusvalandžiui pastovėti - kol bus pasiruošiami kiti ingredientai.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų