Į keptuvę įpylusios du šaukštus aliejaus apkepinkite plonai supjaustytus pievagrybius ir susmulkintą česnaką. Iš paruoštos tešlos iškočiokite keturis po 25-30 cm skersmens papločius arba naudokite pirktinius picos papločius. Papločius sudėkite į riebalais išteptą skardą, ištepkite pertrintais pomidorais ir pabarstykite mocarelos sūriu. Vieną ketvirtadalį papločio apdėliokite grybais, antrą – kubeliais pjaustytu kumpiu, trečią – alyvuogių puselėmis, o paskutiniąją – smulkintomis artišokų šerdimis (vietoje artišokų galite dėti kitų daržovių). Picą pabarstykite raudonėliais, druska, pipirais, apšlakstykite likusiu aliejumi ir kepkite apie 15-20 min. iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškepusią picą iškart patiekite. Skanaus.
Į keptuvę įpylusios du šaukštus aliejaus apkepinkite plonai supjaustytus pievagrybius ir susmulkintą česnaką. Iš paruoštos tešlos iškočiokite keturis po 25-30 cm skersmens papločius arba naudokite pirktinius picos papločius. Papločius sudėkite į riebalais išteptą skardą, ištepkite pertrintais pomidorais ir pabarstykite mocarelos sūriu. Vieną ketvirtadalį papločio apdėliokite grybais, antrą – kubeliais pjaustytu kumpiu, trečią – alyvuogių puselėmis, o paskutiniąją – smulkintomis artišokų šerdimis (vietoje artišokų galite dėti kitų daržovių). Picą pabarstykite raudonėliais, druska, pipirais, apšlakstykite likusiu aliejumi ir kepkite apie 15-20 min. iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškepusią picą iškart patiekite. Skanaus.