500 gramų grūdų ("Ustukių malūnas" Penki grūdai košei)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padažui reiks: 150ml aliejaus; 2 svogūnų; 150g grietinės; įvairių prieskonių pagal skonį.
Grūdų mišinį užpilame šiltu vandeniu ir paliekame kelioms valandoms. Išbrinkusius grūdus (1 stikl. grūdų, 3 stik.vandens) verdame ant mažos ugnies 20-30 min., pagardiname druska, lauro lapais, galima įdėti sviesto arba įpilti aliejaus.
Padažui svogūnus smulkiai supjaustom ir sukepinam ant aliejaus, dedame įvairių prieskonių, galiausiai sudedame grietinę ir užkaitinam iki virimo. Dedamės košės, ant viršaus padažo ir kertame.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
500 gramų grūdų ("Ustukių malūnas" Penki grūdai košei)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padažui reiks: 150ml aliejaus; 2 svogūnų; 150g grietinės; įvairių prieskonių pagal skonį.
Grūdų mišinį užpilame šiltu vandeniu ir paliekame kelioms valandoms. Išbrinkusius grūdus (1 stikl. grūdų, 3 stik.vandens) verdame ant mažos ugnies 20-30 min., pagardiname druska, lauro lapais, galima įdėti sviesto arba įpilti aliejaus.
Padažui svogūnus smulkiai supjaustom ir sukepinam ant aliejaus, dedame įvairių prieskonių, galiausiai sudedame grietinę ir užkaitinam iki virimo. Dedamės košės, ant viršaus padažo ir kertame.