INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- 0.5 stiklinės kviečių (kruopos)
- 1 vienetas moliūgų (gabaliukas morkos dydžio)
- 1 vienetas svogūnų
- 800 gramų jautienos
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti jautieną.
Mėsą išimti, supjaustyti gabaliukais.
Sultinį užvirinti, sudėti kruopas, smulkiai supjaustytą svogūną, bulves ir sutarkuotą moliūgą.
Kai daržovės išvirs sudėti prieskonius.
Autorius: Vasarė
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- 0.5 stiklinės kviečių (kruopos)
- 1 vienetas moliūgų (gabaliukas morkos dydžio)
- 1 vienetas svogūnų
- 800 gramų jautienos
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti jautieną.
Mėsą išimti, supjaustyti gabaliukais.
Sultinį užvirinti, sudėti kruopas, smulkiai supjaustytą svogūną, bulves ir sutarkuotą moliūgą.
Kai daržovės išvirs sudėti prieskonius.
Autorius: Vasarė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI