Pomidorą, agurkus ir vištieną smulkiai supjaustome. Pjaustytus produktus sumaišome su salotomis, įpilame truputį alyvuogių aliejaus ir gerai išmaišome. Viską pagardiname druska ir itališkų žolelių mišiniu.
Autorius: Ingrida
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų (trumpavaisiai)
1 vienetas pomidorų pastos
100 gramų salotų (Rucola selvatica)
200 gramų vištos filė (kepta)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (itališkų žolelių mišinys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorą, agurkus ir vištieną smulkiai supjaustome. Pjaustytus produktus sumaišome su salotomis, įpilame truputį alyvuogių aliejaus ir gerai išmaišome. Viską pagardiname druska ir itališkų žolelių mišiniu.