• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų
  • šiek tiek bulvių
  • šiek tiek kiaušinių (virti)
  • šiek tiek dešrelių (Biovela)
  • šiek tiek kefyro (paprastas)
  • šiek tiek kefyro (šaltibarščių)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek burokėlių
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų
  • šiek tiek bulvių
  • šiek tiek kiaušinių (virti)
  • šiek tiek dešrelių (Biovela)
  • šiek tiek kefyro (paprastas)
  • šiek tiek kefyro (šaltibarščių)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek burokėlių
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nusiskutame bulves, jas supjaustome skiltelėmis. Tada sumaišome su prieskoniais ir trupučiu aliejaus, kad nebūtų sausos. Galime palikti kelioms minutėms pasiprieskoniuoti. Tada kepimo formą išklojame kepimo popieriumi ir ant jo sudedame bulvytes ir jas dedame į įkaitintą 200 C orkaitę. Po kokių 10 minučių ant bulvyčių uždedame pieniškas dešreles. Iš viso bulves kepame apie 20-30 min. Tada pasiimame katilą, į jį supilame ir šaltibarščių ir paprastą kefyrą. Tada dedame marinuotus burokėlius, susmulkiname svogūnų laiškus ir beriame į katilą. Įtarkuojame agurką ir susmulkiname kiaušinį. Truputi pagardiname druskyte, viską išmaišome ir SKANAUS :)

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų