• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (apvoliojimui)
  • 100 gramų cukraus
  • šiek tiek cukraus (apvoliojimui)
  • 5 valgomieji šaukštai kakavos
  • 120 gramų migdolų (malti)
  • 2 vienetai kiaušinių (dideli)
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų juodojo šokolado
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto
  • 3/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (apvoliojimui)
  • 100 gramų cukraus
  • šiek tiek cukraus (apvoliojimui)
  • 5 valgomieji šaukštai kakavos
  • 120 gramų migdolų (malti)
  • 2 vienetai kiaušinių (dideli)
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų juodojo šokolado
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto
  • 3/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome miltus, kepimo miltelius ir maltus migdolus.
    Ištirpiname šokoladą ir sviestą. Įmaišome tirpią kakavą.
    Kiaušinius su cukrumi labai gerai išplakame. Iš lėto maišydami įpilame ištirpintą šokoladą. Viską atsargiai išmaišome. Į gautą masę supilame sausus produktus. Išmaišome, bet labai nepersistengiame. :) Tada tešlą dedame į šaldytuvą ir paliekame per naktį (arba kokioms 3-4 val. - tešla turi sustingti).
    Sušalusią masę kabiname šaukštu ir rankomis formuojame rutuliukus, kuriuos pirmiausia voliojome cukruje, o po to cukraus pudroje. Voliojant negailime tiek cukraus, tiek pudros :)
    Kepame 160-180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 20 minučių.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų