Taigi visų pirma reikia supjaustyti svogūnus ir morkas vidutinio dydžio kubeliais, dėti juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir pakepti apie 10 min. Pakepinus - viskas sudedama į puodą, kuriame bus verdama sriuba. Dešreles, kumpelis ir agurkai supjaustomi kubeliais ir taip pat sudedami į puodą. Pomidorai nuplikomi karštu vandeniu, nulupama jų odelė ir supjaustomi bei sudedami į puodą. Viską užpilame verdančiu vandeniu (parenkamas tirštumas pagal skonį). Beriama druskos, pipirų ir kitų įvairių žolelių prieskonių (pagal skonį). Į verdančią sriubą įdedama apie 3-4 šaukštus kečiupo. Verdama sriuba apie 15 min. Prieš baigiant virti - sudedamos alyvuogės ir keletas griežinėlių citrinos. Valgant sriubą, galima įsidėti šaukštą grietinės. Skanaus!
Autorius: Milda
INGREDIENTAI:
šiek tiek alyvuogių (juodos)
2 vienetai citrinų (riekelės)
4 vienetai morkų
2 vienetai pomidorų pastos
4 vienetai svogūnų
1 vienetas kiaulienos kumpio (gabaliukas)
6 vienetai dešrelių (parūkytos)
1 vienetas raugintų agurkų (stiklainiukas)
4 valgomieji šaukštai kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Taigi visų pirma reikia supjaustyti svogūnus ir morkas vidutinio dydžio kubeliais, dėti juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir pakepti apie 10 min. Pakepinus - viskas sudedama į puodą, kuriame bus verdama sriuba. Dešreles, kumpelis ir agurkai supjaustomi kubeliais ir taip pat sudedami į puodą. Pomidorai nuplikomi karštu vandeniu, nulupama jų odelė ir supjaustomi bei sudedami į puodą. Viską užpilame verdančiu vandeniu (parenkamas tirštumas pagal skonį). Beriama druskos, pipirų ir kitų įvairių žolelių prieskonių (pagal skonį). Į verdančią sriubą įdedama apie 3-4 šaukštus kečiupo. Verdama sriuba apie 15 min. Prieš baigiant virti - sudedamos alyvuogės ir keletas griežinėlių citrinos. Valgant sriubą, galima įsidėti šaukštą grietinės. Skanaus!