• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių (juodos)
  • 2 vienetai citrinų (riekelės)
  • 4 vienetai morkų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 4 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas kiaulienos kumpio (gabaliukas)
  • 6 vienetai dešrelių (parūkytos)
  • 1 vienetas raugintų agurkų (stiklainiukas)
  • 4 valgomieji šaukštai kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taigi visų pirma reikia supjaustyti svogūnus ir morkas vidutinio dydžio kubeliais, dėti juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir pakepti apie 10 min. Pakepinus - viskas sudedama į puodą, kuriame bus verdama sriuba. Dešreles, kumpelis ir agurkai supjaustomi kubeliais ir taip pat sudedami į puodą. Pomidorai nuplikomi karštu vandeniu, nulupama jų odelė ir supjaustomi bei sudedami į puodą. Viską užpilame verdančiu vandeniu (parenkamas tirštumas pagal skonį). Beriama druskos, pipirų ir kitų įvairių žolelių prieskonių (pagal skonį). Į verdančią sriubą įdedama apie 3-4 šaukštus kečiupo. Verdama sriuba apie 15 min. Prieš baigiant virti - sudedamos alyvuogės ir keletas griežinėlių citrinos. Valgant sriubą, galima įsidėti šaukštą grietinės.
    Skanaus!

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių (juodos)
  • 2 vienetai citrinų (riekelės)
  • 4 vienetai morkų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 4 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas kiaulienos kumpio (gabaliukas)
  • 6 vienetai dešrelių (parūkytos)
  • 1 vienetas raugintų agurkų (stiklainiukas)
  • 4 valgomieji šaukštai kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taigi visų pirma reikia supjaustyti svogūnus ir morkas vidutinio dydžio kubeliais, dėti juos į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir pakepti apie 10 min. Pakepinus - viskas sudedama į puodą, kuriame bus verdama sriuba. Dešreles, kumpelis ir agurkai supjaustomi kubeliais ir taip pat sudedami į puodą. Pomidorai nuplikomi karštu vandeniu, nulupama jų odelė ir supjaustomi bei sudedami į puodą. Viską užpilame verdančiu vandeniu (parenkamas tirštumas pagal skonį). Beriama druskos, pipirų ir kitų įvairių žolelių prieskonių (pagal skonį). Į verdančią sriubą įdedama apie 3-4 šaukštus kečiupo. Verdama sriuba apie 15 min. Prieš baigiant virti - sudedamos alyvuogės ir keletas griežinėlių citrinos. Valgant sriubą, galima įsidėti šaukštą grietinės.
    Skanaus!

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų