INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 3 česnakų
- 600 gramų vištos filė
- 300 mililitrų jogurto (natūralus)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supjaustykite kubeliais.
Sutrinkite česnaką.
Mėsą įtrinkite druska ir pipirais.
Mėsą apšlakstykite citrinos sultimis ir sumaišykite su jogurtu.
Marinuokite paukštieną apie 1-2 paras.
Kepkite ant karštų žarijų.
Autorius: Vilija
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 3 česnakų
- 600 gramų vištos filė
- 300 mililitrų jogurto (natūralus)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supjaustykite kubeliais.
Sutrinkite česnaką.
Mėsą įtrinkite druska ir pipirais.
Mėsą apšlakstykite citrinos sultimis ir sumaišykite su jogurtu.
Marinuokite paukštieną apie 1-2 paras.
Kepkite ant karštų žarijų.
Autorius: Vilija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI