Tinka valgyti ir kaip šaltą, ir kaip karštą patiekalą.
INGREDIENTAI:
- 400 gramų vištos faršo
- 1 vienetas baklažanų
- 2 vienetai rausvųjų svogūnų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek pipirai
- šiek tiek druskos
- šiek tiek bazilikų
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome baklažanus griežinėliais, sudedame į dubenį. Pabarstome druska, pipirais, baziliku bei išmaišome. Užpilame šaltu vandeniu ir palaikome apie 10 minučių.
- Kol baklažanai marinuojasi, pakepiname vištienos faršą su supjaustytais svogūnais ir tarkuotomis morkomis. Prieskoniai pagal skonį.
- Išklokite skardą kepimo popieriumi, dėkite baklažanus, ant viršaus sudėkite keptą masę ir pašaukite į orkaitę.
- Kepkite orkaitėje apie 15 minučių, 180 C laipsnių temperatūroje.
REKLAMA