REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 5
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sluoksniuotą tešlą galite užsiminkyti patys arba naudoti pirktinę.
Jei naudojate pirktinę tešlą, ją atšildykite ir įminkykite į ją smulkintus bei džiovintus raudonėlio lapelius.
Suminkytą tešlą dar kartą atšaldykite ir iškočiokite. - Nedideliame dubenyje sumaišykite sutarkuotą sūrį bei smulkintą papriką.
Supjaustykite iškočiotą tešlą ilgais stačiakampiais, ant jų paskleiskite paprikos bei sūrio masę, suvyniokite širdelės formos ritinėlius ir palikite juos 10-15 min. pastovėti. - Tuo tarpu įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Aštriu peiliu supjaustykite ritinėlius ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepkite apie 7-10 min.
Iškeptas palikite 10 min. atvėsti ir patiekite.
REKLAMA