INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 2 pomidorų pastos
- 80 gramų svogūnų
- 20 gramų taukų (riebalų)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 250 gramų mesos (jautiena, aviena ar vištiena)
- 3 gramai raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti svogūną, apkepinti taukuose. Įįberti raudonuosius pipirus, įdėti skiltelę česnako, stambiais kubeliais supjaustytą mėsą (arba gabaliukais supjaustytą vištą) ir viską pakepinti ant stiprios ugnies.
Sudėti griežinėliais supjaustytus pomidorus, uždengti, susilpninti ugnį ir troškinti, kol mėsa suminkštėja.
Grietinę sumaišyti su miltais, gautą mišinį sudėti į troškinį ir išmaišyti.
Paprikašas paduodamas su miltiniais kukuliais arba virtomis bulvėmis.
REKLAMA