Pirmiausia nuimame vištienos mėsą nuo kaulų ir smulkiai ją supjaustę sudedame į dubenį. Tuomet dedame perpus perpjautas vynuoges ir sumaišome kartu su supjaustytais svogūnais ir majonezu. Salotas pabarstome riešutais. Jeigu norite galite salotas pagardinti mėgstamais prieskoniais. Labai paprasta, įdomu ir skanu. Skanaus!
Autorius: Viktorija
INGREDIENTAI:
1 sauja graikinių riešutų (smulkinti)
1 vienetas svogūnų (mėlyni)
50 gramų vyniuogių (raudonos)
100 gramų vyniuogių (žalios)
3 valgomieji šaukštai majonezo
300 gramų vištienos kulšelių (rūkytos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia nuimame vištienos mėsą nuo kaulų ir smulkiai ją supjaustę sudedame į dubenį. Tuomet dedame perpus perpjautas vynuoges ir sumaišome kartu su supjaustytais svogūnais ir majonezu. Salotas pabarstome riešutais. Jeigu norite galite salotas pagardinti mėgstamais prieskoniais. Labai paprasta, įdomu ir skanu. Skanaus!