Išminkykite sviestą su cukraus pudra. Suberkite miltus, vanilę, pekano riešutus ir viską gerai išminkykite. Tešlą padėkite maždaug 1 val. į šaldytuvą. Iš atšaldytos tešlos suformuokite nedidelius kukuliukus ir sudėkite juos ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Kepkite apie 20-25 min. 160 laipsnių temperatūroje. Iškepusius sausainius palikite atvėsti. Gaunasi apie 40 mažų sausainiukų. Skanaus.
Autorius: Virginija
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus pudros
0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
2 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išminkykite sviestą su cukraus pudra. Suberkite miltus, vanilę, pekano riešutus ir viską gerai išminkykite. Tešlą padėkite maždaug 1 val. į šaldytuvą. Iš atšaldytos tešlos suformuokite nedidelius kukuliukus ir sudėkite juos ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Kepkite apie 20-25 min. 160 laipsnių temperatūroje. Iškepusius sausainius palikite atvėsti. Gaunasi apie 40 mažų sausainiukų. Skanaus.