• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės manų kruopų
  • 500 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 25 gramai sviesto (kepimo indui ištepti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Manų kruopas užpilti šaltu vandeniu ir bent pusvalandį palaikyti. Kiaušinius gerai išplakti. Varškę išmaišyti šakute ir supilti išplaktus kiaušinius, druskytę, cukrų ir kepimo miltelius (galima ir razinų pridėti). Viską gerai išmaišyti. Kepimo indą ištepti sviestu arba aliejumi. Išmaišytą masę supilti į kepimo indą (geriausiai tiks molinis arba stiklinis būtinai su dangčiu) ir pašauti į orkaitę 180 laipsnių. Kepti kol gražiai apskrus apie 50 min. Pagardinti grietine arba uogiene. Skanaus.

Autorius: Loreta

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės manų kruopų
  • 500 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 25 gramai sviesto (kepimo indui ištepti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Manų kruopas užpilti šaltu vandeniu ir bent pusvalandį palaikyti. Kiaušinius gerai išplakti. Varškę išmaišyti šakute ir supilti išplaktus kiaušinius, druskytę, cukrų ir kepimo miltelius (galima ir razinų pridėti). Viską gerai išmaišyti. Kepimo indą ištepti sviestu arba aliejumi. Išmaišytą masę supilti į kepimo indą (geriausiai tiks molinis arba stiklinis būtinai su dangčiu) ir pašauti į orkaitę 180 laipsnių. Kepti kol gražiai apskrus apie 50 min. Pagardinti grietine arba uogiene. Skanaus.

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų